Ben je opzoek naar een unieke sleep over locatie?

d’Ouwe Moer verwelkomt je met open armen in het hart van de Rotterdamse Admiraliteitskade. Wil je na een lange dag vergaderen met je team het Rotterdamse leven- en erna lekker je bed induiken? Ben je met je vriendinnen op zoek naar een toffe locatie om te overnachten tijdens een vrijgezellen weekend (en zo kunnen we nog wel even doorgaan). Dan is d’Ouwe Moer zonder twijfel een memorabele plek om mooie herinneringen te maken! Je boekt de 1e verdieping (4 slaapplekken) of de begane grond (8 slaapplekken) of natuurlijk d’Ouwe Moer in zijn geheel. Hoe dan ook; je verblijf zal je nog lang heugen! Boek via AirBnb jouw verblijf en wij zorgen voor de rest.

Boeken

d’Ouwe helemaal voor jezelf

d’Ouwe Moer bestaat uit drie lagen: boven in de nok zit appartement l’Amoer, met ruime living, eetruimte, keuken en bar, twee slaapkamers en terras. l’Amoer heeft een eigen opgang. Op de begane grond, te bereiken via de veranda, bevinden zich grote bar The Admiral en suite The Mary met breakoutruimes. Via de entree / bar op de begane grond bereik je ook cosy hangout The George.

De etages / ruimtes zijn afzonderlijk te huren, maar het is ook mogelijk om d’Ouwe Moer in zijn geheel te boeken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Boeken

Blijf je gezellig logeren?

Dat is mogelijk! Geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Appartement l’Amoer op de 1e verdieping heeft 4 slaapplekken beschikbaar. De begane grond van d’Ouwe Moer telt 8 slaapplekken.

Reserveren